søndag den 5. september 2010

Ny start

Så... første blog. Spændende! Har tænkt over hvad jeg ville skrive i alt den tid jeg brugte på at oprette min profil, og nu har jeg så glemt det igen. daaaaamn. Jeg burde egenligt skrive noget om hvorfor man skriver, hvis man skriver, og hvorfor man læser, hvis man læser til min dansk aflevering i overmorgen, men jeg har egenligt ingen anelse om hvorfor jeg gør nogle af delene... tidsfordriv?

Ja... Skolen er startet igen, og jeg går nu endelig på Statsskolen. Jeg er havnet i en über nice klasse. Det er bare knæhøj karse som Niels ville have sagt. Der er mange vildt fede personligheder. Jeg er ud af 10 klasser (tror jeg) havnet i samme klasse som Hilde. Det er altid dejligt at have en at læne sig op ad blandt nye mennesker. Hilde har også to efterskole mates med sig i klassen, Christian og Julie. Jeg har set Christian en enkelt gang inden Statsskolen. Jeg så ham til Nord-als festival, hvor han optrådte sammen med Hilde, og deres band "Symetric". Han virkede lidt punk, og sådan lidt badass-agtig. Han var selvfølgelig en af de første mennesker jeg lærte at kende. Dels fordi jeg søgte mod Hilde, og Hilde søgte mod Christian, og dels fordi jeg allerede den første uge skulle skrive en mini biografi om ham. Well... Jeg synes sku' egenligt at Christian er meget nice, og han har en ligeså great humor som Hilde.
 Julie er sådan en lille spirrevip med rødt hår. Hun kan lave alverdens sjove lyde og grimasser, og jeg synes til dels at hun virker som en tegneserie figur engang imellem, men hun er nu også meget rar.
Nu ved jeg ikke rigtig, om jeg skal blive ved med at skrive om folk fra min klasse... Tjoo gør jeg alligevel...
Den første dag var der en jeg lagde specielt mærke der hedder Ida... Jeg er hundrede procent sikker at jeg har mødt hende før vi startede på Statsskolen, men jeg kan virkelig ikke komme i tanke om hvor, og det irritere mig stadig her tre uger efter. Jeg er begyndt at tro at jeg ikke har mødt hende før... Meeen det irritere mig godt nok galt. Well... Ida er sådan lidt en "little miss sunshine". Hun kunne ikke drømme om at nippe til et stykke kage (Selvom hun påstår hun gjorde det til skolens fødselsdag), og hun er sådan en der altid vil det bedste for alle. Kort sagt: Ideal rollemodel, og typen verden mangler flere af.
Nu er jeg lige kommet i tanke om hvor mange jeg skal nævne hvis jeg fortsætter sådan her... Shiiiit! o.O (<-- bloggens første smiley kinda thing)
Hvis folk læser den her blog må i leve med at i først bliver nævnt når i ligesom kommer ind i sammenhængen...

Nå men... Jeg føler mig egenligt lidt som ham der alle fodboldhold har. Tarden som er vild med fodbold, men egenligt ikke kan finde ud af at spille det. Bare i min klasse. Halvdelen af pigerne i min klasse synger med i Sønderjysk pigekor... WTF?... = pro's. Hilde, Christian og Julie kommer lige fra et ophold på Hoptrup efterskole, så de er også pro's. Mads spiller klaver og er... ja det ved jeg ikke... bedre end mig til at spille klaver? Mads er (i mine øjne) klassens fancy pants. Han har syg stil, sygt hår og alt det der, så er han forresten dårligere end mig til "Robot Unicorn Attack" (achievement... NOT). Tilbage til musik emnet... Jeg har så til gengæld altid været et stykke efter Hilde til at spille guitar, og nu tog han så på musik efterskole, og jeg tog på gymnastik efterskole. Det er gjorde så ligesom ikke rigtig sagen bedre. Men nu tager jeg det så fra bunden, også prøver jeg at komme efter de andre gør jeg! (klapper mig selv på skulderen). Jeg er generelt meget glad for 1.E... De hjælper godt mod savn af efterskole.

Nå... Statsskolen har et festudvalg som hedder elevforeningen af 1969 AKA. E69. Som er above Chuck Norris (woooow). Det er jeg jo så blevet medlem af. HURRA! :D (<--- bloggens anden smiley). Men det undrer mig lidt at jeg kom med for mit interview med E69 gik rimelig fælt synes jeg, så jeg føler lidt at de bare har accepteret alle der har søgt medlemskab, eller at jeg er kommet med på et wildcard... Men fuck it! Så må jeg jo bare bevise at jeg kan være en E69'er! Nu vil jeg lige prikke lidt til de andre Statsskole klasser, og sige at vores klasse fik hele 3 medlemmer i E69! Crazy! Det er ud over mig, Mads og Andrea.
Andrea er en af de der sangfugle fra Sønderjysk pigekor (Det er Julie og Ida forresten også). Hun er faktisk rimelig cool, og er joggingbukse hater. Hun kan freake ud over at hun måske er kommet til at tage et tørklæde på der ikke matcher hendes strømper. Hun rimelig god til det der med at snakke, og burde egenligt være taler... Jeg kan godt lide Andrea's humor og frisure :o)

Jeg må egenligt hellere komme videre med min dansk aflevering, så må jeg jo skrive resten af mine tanker på et andet tidspunkt...

Hej mennesker! :)

2 kommentarer:

  1. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

    SvarSlet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet