onsdag den 10. november 2010

stress... I HOVEDET!

Hej... (Skal udtales kort og deprimeret, samt med søvnige øjne)
Stress...
i hovedet...
zzzzzZZZZZZzzzz

Nå... ja... hvis du ikke havde gættet det, så føler jeg mig lidt stresset... Siger det lige igen. Stress, stress, stress, stress, stress, stress. Jeg gad godt vågne op og hører ordene: "Godmorgen Nicolai. Du har lige bestået studenter eksamen med et gennemsnit på 10,7. DSU Sønderborg har 80.000 medlemmer, og har et planlagt skema frem til 2017. Jeg har forresten et USB-stik med, som du kan plukke ind i dit hoved og al verdens musiske færdigheder og viden vil blive overført til din hjerne. Du skal ikke noget i dag, så sov du bare videre."

Grunde til stress:
 1. Jeg synes overhovedet ikke at jeg har styr på min skole. Lektierne flyver mig om ørerne og jeg ved ikke hvad jeg skal sige i timerne. Ergo jeg siger intet i timerne...

2. Jeg opstiller som ny formand for Danmarks Socialdemokratiske Ungdom Sønderborg. Hvilket betyder at jeg skal til alverdens møder, og planlægge aktiviteter og erhverve nye medlemmer samt motiverer medlemmerne.

3. Jeg ønsker at blive bedre musikalsk. Hvilket ebber ud i at jeg bruge mere tid på musik end jeg realt har tid til.

4. Mine forældre skal skilles, og min far flytter den 1. december.

5. Jeg er i takt med at ovenstående ting har udviklet sig, begyndt at glemme mere og mere.

... Jeg føler mig kinda lonely i Guderup. Her ude findes kun mig og mit stress. Det ødelægger lidt den der "Yes! Jeg har fri" - følelse, når man sidder på vej hjem i bussen og tænker: "øøøh... hva' så nu?... nåå ja... stress." Jeg gad godt at bruge noget mere tid på ingenting uden at spilde tiden. Noget mere "Hey dude. Hva' skal du efter skole? Lad os gå op på loftet og se Amadeus." eller "... ned på Jespers"

...Så! Det negative ud af verden!

Jeg har fået job i Føtex! = penge på kontoen = Roskilde Festival 2011 = VOLD NICE!
Jeg var til DSU Landmøde i weekend... rimelig svedigt. Ekstremt spændende og jeg lærte da også lige et par folk eller to at kende.

Negativt indslag igen!:
Jeg synes at ALT for mange unge i Sønderborg er fuldstændig ligeglade med hvad der sker i Danmark, og siger "Jamen jeg er ikke politisk engageret" Hvad?... Hvordan kan man ikke være politisk engageret? Alt hvad der sker i din hverdag og i dit liv er bestemt ud fra politik! Jeg kræver ikke af folk at de melder sig ind i DSU (eller andre ungdomspartier (selvom det ville være lidt useriøst MWAHAHAHAHAHA)) Men bare at folk i det mindste gider at tage stilling til hvad der sker.

Negativt indslag slut!
Den nye Harry Potter film kommer snart! feeeeeeeeeeeedt! Men alle folk siger "Jeg skal ind og se den med min kæreste" eller "Jeg skal ind og se den med Alfons Åberg."... Jeg kan godt lide navnet Alfons.
... Er det tilfældigt at Nicolai rimer på sej? I think not!

Mine tanker er lige nu:
Hvornår er mit ur begyndt at virke igen?
Newton
Jeg kan godt lide min nye jakke. Men hva' skal jeg bruge den til?
Ham der Esmann er sku' egenligt pænt vild.
Hvem vælger Pretty Maids frem for Blackspot? Hilde! Cirkeline kunne ellers have været svedigt.
Slutter Pokemon stadig med at skærmen fader ud mens der står "To be continued..." nederst på skærmen og manden i tv siger "Fortsættes"?

NU!..... gider jeg ikke mere.

Pænt farvel

2 kommentarer:

  1. I absolutly love this..

    SvarSlet
  2. et spændende indspark, man lærer noget, og bliver provokeret,,, meget fint nicolai, nu kan du gå igang med lektierne

    SvarSlet